Help Mee

Help Mee– Stichting Seguro

Er zijn veel verschillende manieren waarop Stichting Seguro geholpen kan worden. Elke bijdrage is welkom en helpt mensen zonder geldige verblijfsvergunning op weg naar een betere toekomst.
radio-seguro

Vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger kun je veel verschillende dingen doen om de bewoners te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan: taallessen, helpen met klussen, helpen met leren fietsen, meedoen met een sponsoractie en zo nog veel meer. Wie weet heb jij een speciale vaardigheid die de bewoners kan laten lachen, stimuleren of helpen met zich verder ontwikkelen. Jouw inbreng doet iets groots:

Op de Utrechtse Vrijwilligers Centrale vind je de meest actuele vacatures.

Sponsorloop – loop mee voor Fanga Musow

Op 20 september vanaf 14:00 gaan we lopen en wandelen voor de kwetsbare vrouwen en kinderen die tijdelijk bij ons wonen.
Jij kunt ook meelopen of wandelen. Meer informatie volgt binnenkort.
Het geld dat jij ophaalt gebruiken we voor extra activiteiten en opleidingen. Verder willen we de vouwen die onze opvang verlaten een zetje in de rug meegeven. Dat geld kunnen ze goed gebruiken bij de volgende stappen deze in hun leven na Fanga gaan zetten.

Neem alvast contact op, bel of mail ons:  030 6624260 / info@seguro-opvang.nl

financien

Financiële ondersteuning

Ondanks de financiële steun van de Gemeente Utrecht voor de mannenopvang en de coördinatie van het Fanga-huis, blijft een bijdrage van fondsen en particulieren hard nodig voor de overige kosten van het Fanga Musowhuis. Dit kan in de vorm van een eenmalige of terugkerende donatie of een testamentaire schenking. Lees hier verder op de Fanga Musow-site voor meer informatie.