Help Mee

Home / Help Mee

Help Mee– Stichting Seguro

Er zijn veel verschillende manieren waarop Stichting Seguro geholpen kan worden. Elke bijdrage is welkom en helpt mensen zonder geldige verblijfsvergunning op weg naar een betere toekomst.
radio-seguro

Vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger kun je veel verschillende dingen doen om de bewoners te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan: taallessen, helpen met klussen, helpen met leren fietsen, meedoen met een sponsoractie en zo nog veel meer. Wie weet heb jij een speciale vaardigheid die de bewoners kan laten lachen, stimuleren of helpen met zich verder ontwikkelen. Jouw inbreng doet iets groots:

Op de Utrechtse Vrijwilligers Centrale vind je de meest actuele vacatures.

Actie van dit moment

Momenteel verzamelen we 10 (gebruikte) laptops om de bewoners de mogelijkheden te geven hun computer- en taalkennis uit te breiden.  Schenk een laptop en help daarmee te zorgen voor betere ontwikkelmogelijkheden voor de mannen, vrouwen en kinderen. Op facebook houden wij je op de hoogte van de behaalde score.

financien

Financiële ondersteuning

Ondanks de financiële steun van de Gemeente Utrecht voor de mannenopvang en de coördinatie van het Fanga-huis, blijft een bijdrage van fondsen en particulieren hard nodig voor de overige kosten van het Fanga Musowhuis. Dit kan in de vorm van een eenmalige of terugkerende donatie of een testamentaire schenking. Lees hier verder op de Fanga Musow-site voor meer informatie.